Periodontitt- behandling i Oslo (Vika)
 
Periodontitt starter ofte ved betennelse i tannkjøttet. Symptomene kjennetegnes ved rødt og litt hovent tannkjøtt. Dersom du blør ved lett bruk av tanntråd eller tannpuss, kan dette være begynnelsen på periodontitt.
Dersom bakterier og plakk utvikler seg ned mot rotspissen uten å bli fjernet, vil prosessen pågå til tannen løsner og faller ut.

Vanskelig å oppdage periodontitt
I mange tilfeller utvikler periodontitt seg uten merkbare tegn eller smerter. Derfor er det viktig å se til at man gjennomfører jevnlige besøk hos en tannpleier. På den måten har du oversikt og kontroll på eventuelle problemer.

Det er derfor ingen hemmelighet at altfor mange oppdager periodontitt før det er for sent.

Hvem er oftest utsatt for periodontitt?
Alle kan få periodontitt, men opp gjennom årene har vår bransje sett at sykdommen påvirkes av alder, røyking, etnisitet og stress. Også sykdommer som diabetes kan være utslagsgivende for periodontitt. 
Ellers er også sykdommen basert på dine gener. Enkelte familier er derfor mer utsatt enn andre.

Moderne klinikk med moderne utstyr
Dersom du ønsker periodontitt- behandling kan du trygt ta kontakt med oss i Vika Tannhelse. Vi har lang erfaring og kan tilby en moderne tannklinikk med effektive redskaper for å hjelpe deg med å bli kvitt periodontitt.

Vi er kjent for å ta høyde for at våre pasienter synes tannlegebesøk er skummelt. Som oftest handler det om at prosessen er ukjent samt at redskapene ser mindre pedagogiske ut. Når du blir bedre kjent med prosessen, blir det fort litt mindre skummelt.

Ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon om periodontitt, alle henvendelser er uforpliktende!
Print   
 
copyright - vika tannhelse | Personvern