Tannprotese i Oslo (Vika)
  
Tannprotese er en kunstig erstatning for tenner og tannkjøtt. Dersom du mister eller savner en tann, kan tannprotese være den rette løsningen for deg.

Årsaken til at vi mister tenner er mange, men de fleste tilfellene handler det ofte om hygiene og pleie. I de tilfellene hvor en tann ikke står til å redde, finnes det to primære løsninger i enten; Avtakbar tannprotese eller Fast tannprotese.

Avtakbar tannprotese
Dersom du ønsker å erstatte én eller flere tenner er Delproteser den rette løsningen. Om du ønsker å erstatte samtlige tenner kan vi tilby Helprotese. Avtakbar tannprotese er den raskeste og enkleste behandlingen. Vi ser også mange pasienter venne seg til protesen og som i dag er fornøyd med valget de tok.

Fast tannprotese
Fast tannprotese sitter i motsetning til avtakbar protese fast til resttannen. I denne behandlingen behøver man kroner og broer. Kronen erstatter tapt tannsubstans, mens broer erstatter manglende tenner. Vi ser at Fast tannprotese blir mer og mer populært blant folk.

Tannlegekontor med fokus på pasientene
Vi har satt oss høye etiske og faglige mål som vi daglig streber etter å leve opptil. Service er grunnpilar i vår filosofi og vi gjør vårt beste til å tilfredsstille dine behov.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 22 83 40 26 for en uforpliktende prat. Vi forstår at dette med tannprotese er et helt nytt tema. Vi har lang erfaring og kan ved hjelp av noen stikkord kunne veilede deg til rett valg, samtidig som du får svar på alle dine spørsmål.
Print   
 
copyright - vika tannhelse | Personvern