Tannimplantat i Oslo (Vika)

Når tenner går tapt av eller annen grunn har man i dag muligheter for å erstatte tannroten med tannimplantater.  Svensken Per Ivar Brånemark gjorde den oppdagelsen på 60-talet at hvis man satte en titanskrue i ben ville det stimulere til benvekst slik at skruen og benet vokste sammen.  Dette fenomenet kaller man osseointegrasjon.

Siden Brånemark gjorde sin fantastiske oppfinnelse er det nå på verdensbasis satt inn millioner av tannimplantater. Det finnes nå mange internasjonale studier på at implantatbehandlig er en trygg og god behandling.

Kvalitet er viktig for tannimplantatets levetid
Med årene har man også fått god erfaring og man setter i dag tannimplantater på steder man ikke gjorde for 20 år siden. Det er viktig når skruer skal implanteres at benkvaliteten er stor og man er også nødet til å ta hensyn til anatomiskt strukturer som nerver og bihule osv.  Det er også viktig at tannbenet er fritt for betennelse før man setter inn tannimplantatene. 

Ved vårt kontor utfører vi implantatbehandling.  Vi samarbeider med en dyktig kirurg som setter inn tannimplantatene og henter de frem etter at implantatene har grodd fast.  Da tar vi over og velger passende løsning på toppen av tannimplantatene.

Dette er en krevende, langvarig og kostbar behandling men resultatene er strålende. Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for en konsultasjon om hvor godt tannimplantat er egnet for deg. Vi har lang erfaring og setter deg som pasient i fokus. På den måten sørge for at du får et resultat du blir fornøyd med og som varer.

 
 
Print   
 
copyright - vika tannhelse | Personvern